Værkstedsdrift & kundestyring i verdensklasse!

Gplan

… og vi er ikke bange for at kalde det for “Det bedste på markedet”!

Gplan – værkstedsdrift og kundestyring

Det bedste på markedet

Gplan handler om værkstedsdrift og kundestyring. Konceptet dækker nemlig over Auto-G’s online kundestyringssystem, som giver det enkelte værksted mulighed for at effektivisere driften – og vi er ikke bange for at kalde det for “Det bedste på markedet”!

Systemet er enkelt og overskueligt og opbygget af forskellige moduler, som tilsammen dækker alle værkstedets behov i henhold til værkstedsdrift og kundestyring. Gennem Gplan er det muligt at tilbyde kunderne værdifulde services, som samtidigt er loyalitetsskabende og lønsomme for det enkelte værksteds forretning. I driftssystemet er det også muligt at bruge stregkodelæsere, og afhængigt af hvor brugeren er i systemet, vil Gplan automatisk vide, hvorvidt brugeren er i gang med at identificere en vare eller tjekke lagerbeholdningen. Systemet fungerer både på PC, tablet og smartphone og passer således ind alle steder.

Gplan basis

I værkstedssystemet Gplan basis findes de fem moduler Reservedelskatalog, Bookingkalender, Finans, Lagermodul (Basis) og Tilbud.

Disse moduler gør det let at komme i gang, og er med til at skabe et godt overblik over det enkelte værksteds værkstedsdrift og kundestyring. Reservedelskatalog er et katalog, hvorfra værkstederne kan bestille reservedele, universal- og forbrugsvarer, og modulet overtager automatisk køretøjsdata fra et tilbud, så det er nemt at vælge de rigtige reservedele.

Bookingkalender er systemets kalender- og planlægningsmodul, hvori det blandt andet er let at administrere bookinger, arbejdsfordeling, tilbudsgivning og kundebiler.

Finans er et finansmodul, som bruges til kundestyring, fakturering og kreditering. Det er også her timepriserne styres, og kombinerer man modulet med Geco fra tillægsmodulerne, er man sikret et komplet og effektivt regnskabsprogram.

I Lagermodul (Basis) et det muligt at oprette et internt varelager, og alle oprettede varer kan helt enkelt overføres til det arbejdskort, som udarbejdes i forbindelse med tilbudsgivning.

Med Tilbud er det nemt at udarbejde tilbud, da både serviceintervaller og nødvendige dele kan overføres til tilbuddets arbejdskort.

Gplan tillægsmoduler

Tillægsmodulerne til værkstedsdrift og kundestyring i Gplan tæller Gtek, Gsms, Gdæk, Geco, Gbog og onlinebooking. Gtek giver brugerne direkte adgang til online teknisk support under forudsætning af, at brugeren har et abonnement på Autodata, Autofrontal, HaynesPro eller Tolerance. I Gplan vælger man kunde og køretøj, hvorefter man blandt andet får adgang til tekniske data, servicetider og serviceskemaer til kundens bil. Med Gsms er det muligt at opsætte automatiske beskeder, standardbeskeder og individuelle beskeder til kunderne – for eksempel påmindelser om forestående værkstedsbesøg, eller en besked om at arbejdet er udført. Gdæk-modulet er til dem, der har eller påtænker at etablere et dækhotel. Her kan man registrere data på hvert enkelt hjul, tilknytte billeder og udskrive stregkodelabels til påsætning og dokumentation for kunden. Geco er tiltænkt værksteder, som anvender e-conomic økonomisystem. Med Geco bliver grundlæggende data i forhold til fakturering og tilbudsgivning overført til Gplan, og der bliver dermed skabt en integration mellem de to systemers kundekartotek. Gbog skaber sammenhæng mellem Gplan og digital-servicebook.com, og her kan man nemt udfylde informationer om bilens service, samt få oplysninger om syn, gæld og forsikringer. Onlinebooking er en ny smart feature under Gplan. Her kan slutkunderne booke et service online, og bookingsystemet går derefter direkte ind i det ønskede værksteds driftssystem for at se, om bookingen kan lade sig gøre. Onlinebooking gør det nemt og enkelt for slutkunderne at booke en tid, og samtidigt er systemet meget brugervenligt, da det kan tilpasses det enkelte værksted.

Hos Auto-G er vi klar over, at de enkelte værksteder har en forskellig medarbejdersammensætning og dermed forskellige behov og muligheder. Derfor er opsætningsmulighederne yderst fleksible, så det er muligt at finde en løsning, som passer til netop dit værksted.

Basissystemet – så er du igang

Tillægsmoduler