Finansiering

Autoplus kontokort

Fleksibiliteten og friheden ved at benytte et Autoplus kontokort er til dig, der ønsker selv at bestemme, hvordan du vil betale.

Autoplus - landsdækkende kædekoncept

Autoplus finansiering

Finansiering med Autoplus Kontokort

Finansiering med Autoplus foregår i samarbejde med Resurs Bank, som tilbyder dig muligheden for at få et Autoplus Kontokort. Med kortet kan man ansøge om lån direkte hos os på et af vores værksteder, eller online hvis man skulle ønske det. Med Autoplus Kontokortet har man altid løbende måned plus 30 dages omkostningsfri kredit, og derefter beslutter man sig for, hvorvidt man ønsker at indbetale hele saldoen, eller om man ønsker at dele saldoen yderligere op. Selv hvis man vælger en løbetid på op til 12 måneder er der rentefri kredit. Betalingsmulighederne bliver oplyst sammen med det første indbetalingskort, som man modtager måneden efter købet. Vælger man at indbetale hele beløbet, tillægges der ingen renter eller gebyrer.

Fordelene ved at finansiere køb med Autoplus Kontokort

Autoplus Kontokortet er til dem, der selv ønsker at bestemme, hvordan de vil betale. Med kontokortet opnår man en fleksibilitet og en frihed, hvor man for eksempel kan vælge at indbetale hele beløbet måneden efter købet uden omkostninger. Man behøver ikke tage stilling ved købet, for det er muligt at vente med at vælge, hvordan du vil betale til måneden efter købet. Det er hurtigt og enkelt at ansøge hos dit lokale Autoplusværksted eller her på siden, så nemmere og mere fleksibelt bliver det faktisk ikke. Du kan blive godkendt til et Autoplus Kontokort, efter du har modtaget en mekanikerregning, der skal betales. Kontokortet giver dig mere luft i økonomien, så hvis du for eksempel står med et motornedbrud lige op til sommerferien, er der ingen grund til at blive hjemme. Kontokortet fungerer på samme måde, som når man køber andre ting på abonnement; man kan vælge at betale fordelt over tre måneder eller at betale om tre måneder. Det er helt op til dig.

Hvordan får jeg et Autoplus Kontokort?

Det er muligt at få et Autoplus Kontokort ved at kontakte Resurs Bank via kundeservice på 39131680 eller på mailkundeservice@resurs.dk. Derudover kan du ansøge direkte via linket her på siden, hvilket gør det nemt og hurtigt for dig at komme videre med din ansøgning. Det er også muligt at se en låneberegning, så du bedre kan planlægge, hvilken løbetid på lånet der passer til dig og dit behov. Herunder kan du se eksempler på, hvad de månedlige omkostninger bliver med forskellige betalingsperioder, og alle seks løbetider er tilgængelige for dig uanset købets størrelse. Du skal bare vælge, hvor lang løbetid du ønsker ved den første indbetaling. Den månedlige mindstebetaling skal dog minimum udgøre 150 kr.