Smøremidler & additiver

Proline Center

Proline Center er en landsdækkende kæde med værksteder som er specialister i olie og additiver.

Proline Center – autokæde med specialister i olie og additiver

Det landsdækkende Proline Center er specialister i olie og additiver til biler, og er desuden et kædekoncept under Auto-G. Påfyldning af olier og additiver er med til at sikre, at bilens motor fungerer korrekt. I takt med at bilmotorer er i en konstant udvikling, er det vigtigt, at olier og additiver følger med, og denne udvikling er blevet en hel videnskab, der konstant bliver forsket i. Proline Centrene er eksperter inden for dette område, så kunderne kan føle sig trygge i alle landets Proline Center værksteder. Herudover kan kunderne få serviceret og repareret alle bilmærker på alle værksteder. Alle de reservedele som værkstederne benytter, er reservedele af OE-kvalitet, som overholder bilfabrikkernes krav. Det sikrer også, at en eventuel garanti bibeholdes.

Proline Center passer på miljøet

Hos Proline Centrene er det vigtigt både at passe på kundernes biler og på miljøet. Der er kommet mere og mere fokus på at skåne miljøet, og de tiltagende stramme miljøregler stiller i stigende grad krav til de nye bilmotorer. En grøn motor er en god motor, men med de grønnere alternativer dukker også nye udfordringer op. Fordelene ved de nye og grønne motorer er blandt andet en bedre brændstoføkonomi og mindre forurening. Ulemperne ved dem er, at der i højere grad bliver efterladt sod og urenheder i motoren, som kan påvirke både trækkraft og brændstoføkonomi. Heldigvis kan Proline Centrene hjælpe dig med at få det bedste ud af netop din bil.

Proline Centrene hjælper dig med at vedligeholde din bil

Alle Danmarks Proline Centre kan hjælpe med løbende at vedligeholde din bil og dens motor – lige meget hvilket mærke bilen har. I motoren opsamles og aflejres en masse sodpartikler, men ved at anvende Olieskyl i forbindelse med olieskift kan mange urenheder skylles ud sammen med den gamle olie. Proline Center er specialister i olie, og er altid opdaterede inden for de seneste nye olier og godkendelser. Proline Centrene hjælper også med at vælge de rigtige additiver. Additiver har den fordel, at de renser bilen indvendigt, så man undgår tab af ydeevne og et øget brændstofforbrug. Olier og additiver er derfor vigtige og effektive plejemidler til biler, og Proline Center har styr på, hvad der tjener din bil bedst.

Gplan

Værkstedsdrift & kundestyring i verdensklasse!