Hvem er vi?

Auto-G

Auto-G er en landsdækkende autogrossistkæde med 37 afdelinger i Danmark.

Autogrossistkæden Auto-G

Hvem og hvad er Auto-G?

Er du nysgerrig efter, hvem og hvad Auto-G er, er du kommet til det rigtige sted. Auto-G er en landsdækkende autogrossistkæde med 37 afdelinger i Danmark. Samtidigt er Auto-G medlem af Europas største samarbejde mellem uafhængige autogrossister kaldet GROUPAUTO INTERNATIONAL, og har derfor adgang til de bedste mærker på markedet til den helt rigtige pris. Et helt unikt samarbejde i autobranchen både nationalt og internationalt, så vi kan være din nærsupport – lige meget hvor du befinder dig. Hos Auto-G er det altid beslutningstagerne, du som værksted handler med – for Auto-G består af grossister, som forstår, hvad de rigtige produkter til de rigtige priser betyder for det enkelte værksted. Derfor er der også altid hjælp og vejledning at hente lige der, hvor du er. Vi er din totalleverandør, lige meget om forespørgslen gælder reservedele, vedligeholdelsesprodukter, uddannelse eller online styresystemer.

Fordelene ved Auto-G

Der er mange fordele ved Auto-G, og vi har en vigtig opgave: den opgave er at hjælpe værkstederne med at holde deres kunder kørende og sørge for, at de samtidig får en god forretning ud af det. Det er sådan set ganske enkelt. Vi har global erfaring kombineret med lokalt kendskab, knowhow, favorable og gennemsigtige priser og ikke mindst god service. Det er dét, værkstederne kan forvente at få hos os. Auto-G handler dog også med mange andre professionelle inden for forskellige fag; det være sig håndværkere, tømrere og smede eller maskinstationer som kan bruge vores olier, reservedele eller tilbehør. Det essentielle er, at du hos os kan være sikker på at møde engagerede og motiverede medarbejdere og en samarbejdspartner i øjenhøjde, som forstår dig og din virksomhed. Med Auto-G som partner er du aldrig alene.

Auto-G og GROUPAUTO INTERNATIONAL

Auto-G er en del af GROUPAUTO INTERNATIONAL, som er en af verdens største distributører af reservedele og service- og reparationsnetværk for både privatbiler og erhvervskøretøjer. GROUPAUTO INTERNATIONAL tæller hele 70 medlemslande, og på den baggrund har vi – og dermed du – adgang til de bedste aftaler med alle betydningsfulde leverandører af reservedele, tilbehør og udstyr til autobranchen. GROUPAUTO INTERNATIONAL dækker fem kontinenter, og samler mere end 1493 distributører, 6518 værksteder for personbiler og 1024 værksteder for erhvervskøretøjer under samme paraply. På den baggrund er det nemt at få support, når der er brug for det, og det er altid garanti for, at kunderne modtager en fair og konkurrencedygtig service.