Vi gør det jo ikke alene

Leverandører

“Når vi tager imod gode råd fra andre, vokser vore egne evner”

Auto-G’s leverandører

Det fine, tætte samarbejde med Auto-G’s leverandører er din garanti for, at vi kan yde en god service, og for at vi kan have de rette produkter til de rette priser. Auto-G er totalleverandøren til dit værksted, men det kan vi kun være, fordi vi samarbejder med de allerbedste. Auto-G’s succes og attraktive varer og priser er vokset ud af gode, sunde partnerskaber med internationalt anerkendte mærker og en lang række stærke leverandører. Vi gør det altså ikke alene, og vores gode partnerskaber sikrer os et meget bredt sortiment af høj kvalitet til fordel for kunderne. Hos Auto-G har vi gjort meget ud af at have de rigtige leverandører i vores portefølje – leverandører som alle inden for branchen kender og sætter deres lid til. Du kan læse meget mere om de enkelte leverandører på siden her.

Et stærkt partnerskab er et godt partnerskab

Hos Auto-G sætter vi stor pris på vores leverandører, og det stærke partnerskab som vi har fået bygget op med dem. Vi stiler altid efter at få et godt og givende samarbejde, som er til gavn for alle. Auto-G har de rigtige leverandører, lige meget om du er på jagt efter værktøj eller maskiner, og du kan læse meget mere om leverandørernes enkelte produkter lige her. Du kan være sikker på, at vi er innovative i vores partnerskab, så vi altid har de nyeste og mest opdaterede varer tilgængelige.

Partnerskab med GROUPAUTO INTERNATIONAL

Som en del af den internationale kæde GROUPAUTO INTERNATIONAL har Auto-G adgang til de store udenlandske og velkendte mærker.
Auto-G forhandler dermed de rigtige varer af en god kvalitet til en fair pris. Det internationale partnerskab med GROUPAUTO INTERNATIONAL er vigtigt for os, fordi det betyder, at vi kan yde dig den bedste service. Det er unikt for Auto-G at være medlem af GROUPAUTO INTERNATIONAL i Danmark, så det er os, du skal gå til, hvis du vil have den bedste information om leasingselskaber og de bedste priser i forhold til køb af originale reservedele.