El & Hybrid

Proline E Center

Proline E Center er en landsdækkendeværkstedskæde som er specialister i El & Hybrid.

Proline E Center - Auto-G's grønne værkstedskoncept

Proline E Center – Auto-G’s grønne værkstedskoncept

Kædekonceptet Proline E Center er dit grønne værksted. Faktisk er Proline E Center et landsdækkende kædekoncept med speciale i el- og hybridbiler under Auto-G – en landsdækkende autogrossistkæde med 38 afdelinger i Danmark. For hvert år stiger salget af el- og hybridbiler i Danmark, og det er derfor vigtigere end nogensinde, at værkstederne tilpasser deres kompetencer og faciliteter, så de har mulighed for at servicere både nutidens og fremtidens bilpark. Gennem de seneste år er bilkøberne blevet ”grønnere”, og de stiller i højere og højere grad krav til den grønne omstilling. Fokus ligger dermed for både dem og for kædekonceptet Proline E Center på at reducere klima- og miljøpåvirkninger.

Fordele ved kædekonceptet Proline E Center

Der er fordele ved at være med i de grønne værksteder i kædekonceptet Proline E Center, for selvom teknologien har ændret sig hastigt de seneste år, har Proline E Centrene fulgt med. Udviklingen har krævet, at mekanikerne og værkstederne har skullet tilegne sig nye kompetencer, og som Proline E Center er både værksted og medarbejdere hele tiden opdateret i forhold til bedst at kunne servicere de mange nye grønne biler. Ved at være medlem af kædekonceptet Proline E Center, bliver værkstederne en del af en landsdækkende kæde, som har specialiseret sig inden for el- og hybridbiler. På denne måde har de enkelte værksteder altid adgang til opdateret viden og informationer om el- og hybridbiler, og det er altid muligt at søge hjælp og rådgivning vedrørende sikkerhedsudstyr, værktøj, testudstyr og fremtidssikrede ladeløsninger.

Kædekonceptet Proline E Center har det rigtige tilbehør

Hybridbilernes popularitet i Danmark er steget kraftigt, og de grønne værksteder i Proline E Center – Auto-G’s grønne værkstedskoncept – har det rigtige tilbehør til netop din hybrid- eller elbil. Det stigende salg af hybrid- og elbiler er et grønt valg, kunderne foretager, som sikrer dem et lavt støjniveau og en betydeligt lavere emissionsudledning end ved traditionelle biler. Men det er stadig vigtigt at passe godt på hybridbilens bilens motor. Derfor anbefaler kædekonceptet Proline E Center, at man tilsætter et miljøvenligt additiv fra PRO-TEC. PRO-TEC’s additiver optimerer hybridmotorens ydelse og trækkraft, og de forlænger motorens levetid. Additiverne er med til at fjerne kondens og fugt fra tanken på hybridbilen, de giver en bedre brændstoføkonomi, og så sikrer de en renere forbrænding, som mindsker udledningen af Co2. Herudover er additiverne nemme selv at fylde på, da de kan hældes direkte i brændstoffet, når man tanker.

Fordele ved at blive medlem:

  • Landsdækkende kæde med fokus og speciale indenfor el- & hybridbiler.
  • Fastholde og udbygge din kundekreds.
  • Hjælper med relevante kurser og efteruddannelse.
  • Skiltning udvendigt på din facade.
  • Profilering af dit værksted på PROLINEECENTER.DK.
  • Markedsføringsmateriale og årlige kampagner i diverse trykte medier samt online.
  • Adgang til opdateret viden og informationer vedr. el- & hybridbiler.
  • Hjælp og rådgivning vedr. sikkerhedsudstyr, godkendt værktøj, testudstyr samt fleksible og fremtidssikrede ladeløsninger.
  • Gratis at være medlem af PROLINE E CENTER.

Gplan

Værkstedsdrift & kundestyring i verdensklasse!