Webkatalog

Auto-G kataloget

Med webkataloget får du fuld integration til alle danske kundestyringsprogrammer samt fuld integration til Autodata og Tolerancedata.

Auto-G's webkatalog

Auto-G’s webkatalog er for dig som mekaniker, der ved, at Auto-G er din totalleverandør inden for bilbranchen. Her kan du nemlig finde alt, hvad du mangler til driften af din virksomhed. Kataloget er Gplan’s online webkatalog og kundestyringssystem, som giver brugerne mulighed for at effektivisere deres værkstedsdrift. Herigennem er det også muligt at tilbyde kunderne værdifulde services, som både er loyalitetsskabende og lønsomme for den enkelte forretning. Auto-G’s webkatalog er altid opdateret i forhold til de nyeste dele og aktuelle priser. Det er yderst brugervenligt, og passer derfor ind alle steder – også hos dig. Med webkataloget får du fuld integration til alle danske kundestyringsprogrammer samt fuld integration til Autodata og Tolerancedata.

Hvad kan man finde i Auto-G’s Webkatalog?

Der er utallige varenumre at finde i Auto-G’s webkatalog. Vi forhandler alt lige fra autoreservedele og universalvarer til olie- og smøreprodukter, autoshampoo og klude. Det er også her, du kan finde dæk, fælge, automåtter, benzindunke, kølebokse og alle de andre reservedele en bil kan få brug for. Auto-G er din totalleverandør, og vi og webkataloget er derfor meget alsidige. Tag også et kig i kataloget, hvis du mangler værktøj – herunder Bosch tester så du nemt kan identificere, hvilken bil der er tale om, online olieguider, sikkerhedsdatablade eller har behov for hjælp eller information om dæksøgning, rullediameterberegning eller automatisk omkodning af OE-referencenumre.

Hvordan fungerer Auto-G’s Webkatalog?

Auto-G’s webkatalog fungerer blandt andet på den måde, at man taster den relevante nummerplade ind, og derefter finder webkataloget ud af, præcis hvad der passer til bilen. Brugeren vil herefter se tilbehør og reservedele, som er grupperet i forhold til den pågældende bil, så det bliver nemt og overskueligt at finde det, som man har behov for. En søgning på stelnummeret kan være med til at identificere den bil, man står med, hvis den eksempelvis er importeret eller står uden nummerplade. Auto-G’s webkatalog er dermed designet til at gøre det så nemt for dig som muligt – med kataloget her behøver du kun søge et sted.