Wolf Lubricants

Wolf Lubricants er en førende, uafhængig producent af præstationssmøremidler med over 60 års ekspertise.

Alle Wolf-produkter blandes på fabrikken i Belgien, fordi vi lægger lige så stor vægt på kvaliteten af ​​vores produkter, som vi gør på kvaliteten af ​​vores service.

Takket være vores dedikerede R&D-team, vores on-site laboratorium og vores ISO-certificering garanterer vi desuden den højeste kvalitet i hvert trin af vores produktionsproces. Denne tilgang giver os en unik fordel inden for vores konkurrenceprægede industri.
Vi glæder os over de mange udfordringer med at producere smøremidler af højeste kvalitet, for ingen blander teknologi med service som vi gør.

Wolf smøremidler bringer bogstaveligt talt liv i motorer og leverer de højeste niveauer af kvalitet og ydeevne med produkter, der sætter nye standarder for pålidelighed og beskyttelse. Man siger, at præcision driver perfektion. Med den eksponentielle hastighed, hvormed nye og renere motorteknologier udvikles, fortsætter Wolf med at være på forkant med disse innovationer med banebrydende smøremiddelprodukter og additivteknologier, der opfylder de strengeste kvalitetsstandarder.

Wolf, det livsvigtige smøremiddel.

Wolf Lubricants, et brand fra Wolf Oil Corporation, Georges Gilliotstraat 52, 2620 Hemiksem – Belgien.