WOLF – det vigtige smøremiddel

Hos Wolf frygter vi ikke forandring - vi er forandringen.
Wolf er et fremsynet og nysgerrigt brand med en unik vision om, hvad fremtiden vil bringe.

Intet får motorer til live på samme måde som Wolf-smøremidler.
Det er dét, der gør os så 'vigtige'. Vi imødekommer den seneste generation af motorer med avancerede smøremiddel produkter og additiv teknologier, der leverer højeste niveau af kvalitet og præstation.

Præcisionen, vi lægger i udviklingen af vores produkter, er 'vital' for at sikre den pålidelighed og beskyttelse, der kræves af motorer og vores kunder. Wolf giver dig som professionel, den vejledning og de supportværktøjer du har brug for, for at sikre, at din virksomhed er klar til, at servicere fremtidens behov hos dine kunder.

ÉT-STOP LØSNING TIL DIN VIRKSOMHED

I vores bestræbelse på at hjælpe dig med at være succesfuld på den mest effektive måde, tilbyder vi dig alt, hvad du behøver, når det kommer til smøremidler.
Wolf er en ét-stop løsningsudbyder, der tilbyder en bred og komplet produktportefølje, der dækker alle anvendelser for alle segmenter og køretøjstyper. Dette gør det muligt for dig at imødekomme alle markedets behov lige fra de mest grundlæggende branchestandarder op til de mest krævende OEM-krav.

WOLF LEVERER HØJKVALITETSPRODUKTER VALIDERET AF ET BREDT SPEKTRUM AF OEM-GODKENDELSER

Som blandingsspecialister excellerer vi i at levere teknologiforbedrede smøremidler, der gør motorer bedre, hurtigere, grønnere og renere. Gennem årene har vi etableret unikke samarbejder med de mest prestigefyldte tilsætningsstof-virksomheder, hvilket giver os direkte adgang til de nyeste teknologier og formuleringer.

At arbejde med produkter af topkvalitet er grundlaget for alt, hvad vi gør. Den mest objektive bekræftelse herpå er vores omfattende udvalg af mere end 300 OEM-godkendelser inden for forskellige segmenter (Personbil, Heavy Duty On-road og Off-road osv.) og forskellige anvendelser (motorolier, transmissionsvæsker osv.).

Vores blandingsanlæg i Hemiksem er ISO 9001-certificeret til smøremiddelproduktion og tilbyder fleksibel, automatiseret produktion med fuldt integrerede kvalitetskontrolsystemer. Uforbeholden kvalitet er en integreret del af alt, hvad vi gør. Hos Wolf vil der aldrig foretages genveje i testningen af endelige produkter.

WOLF - DEN OFFICIELLE SMØREMIDDELSPARTNER FOR FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

Intet i motorsport kan sammenlignes med mangfoldigheden, skuet og den rene spænding ved FIA World Rally Championship (WRC), der demonstrerer motorsportens passion og teknologiske innovation.

Siden 2019 har Wolf været den officielle smøremiddelspartner for FIA World Rally Championship. Dette partnerskab bygger på Wolfs vedvarende stræben efter enestående ingeniørarbejde og præcision i alt, hvad vi gør.
Hvad der måske synes ubetydeligt for andre, er vigtigt for os. Forberedelse, viden, opmærksomhed på detaljer og et stærkt team kan alle gøre en betydelig forskel. I din virksomhed, ligesom i motorsport, skal du være godt forberedt og perfekt afstemt med, hvad der skal ske næste gang.

Det handler om ikke at overlade noget til tilfældighederne.
Det handler om forventning og fuldstændig fjernelse af enhver risiko fra ligningen.

DEN ULTIMATIVE PLATFORM TIL UDVIKLING AF FREMTIDENS SMØREMIDLER VI BRINGER RACE TEKNOLOGIEN FRA BANE TIL VEJ

Hvad betyder dette for dig?
At udvikle smøremidler til så prestigefyldte partnerskaber giver os mulighed for at konstruere avancerede formuleringer, der senere vil blive introduceret i vores almindelige produktudvalg. Især med nutidens mindre motorer, vil det være nøglen til din succes at have produkter til rådighed, som er testet under de mest krævende forhold og udviklet med de nyeste teknologier.

Partner / leverandør artikel
Dette er en partner / leverandør artikel, som er indleveret af WOLF Lubricants til auto-g.dk.
Artiklen er målrettet brugere på auto-g.dk og må ikke kopieres og/eller deles, uden indhentet tilladelse fra Auto-G.