Klar til sommerferien? Filtrene tjekket?

Klar til sommerferien?
Filtrene tjekket?

Køretøjsinspektionen inden ferien inkluderer et filtertjek - for en afslappet rejse for værkstedskunderne.

Maj 2024

Med sommeren kun få uger væk, er det tid til ferietjek på værkstederne. Udover bremser, batterier, viskerblade, dæk, lyssystem og olie, bør tjek af filtrene ikke overses.

Udskiftning af filtre regelmæssigt

Filtre bør altid udskiftes i henhold til udskiftningsintervallerne angivet af køretøjsproducenterne. Inden lange ferieture bør kommende serviceintervaller derfor overholdes omhyggeligt. Hvis udskiftning er nært forestående, kan en tidligere udskiftning være en god mulighed.

Komfort og sundhed

Nye kabinefiltre giver for eksempel klare fordele på lange rejser og øget sundhedsbeskyttelse for køretøjets passagerer. De understøtter også den korrekte funktion af airconditionanlægget - en vigtig funktion især for ture til lande med varmt klima og vigtig for førerens komfort og koncentrationsevne. Når kabinefiltre udskiftes, kan det være en fordel at opgradere dem ved at bruge FILTER+pro som kan øge deres positive effekt på både sundhed og velvære inde i kabinen endnu mere. Skadelige og ubehagelige lugte neutraliseres, og de koordinerede lag af FILTER+pro fungerer også effektivt mod bakterier, vira, skimmelsvamp og allergener.

Nye filtre giver bedre beskyttelse

Brændstoffiltre adskiller pålideligt partikler og vand fra brændstof og bidrager til optimal motorydelse. Oliefiltre fjerner sod og metalpartikler fra motorens olie og forbedrer smøringen af motoren. Luftfiltre renser den indsugede forbrændingsluft og beskytter dermed motorkomponenterne. Hvis skifteintervallerne for disse typer filtre er nået eller snart vil være forbi efter kundens ferie, kan nye filtre lette køretøjets funktioner og aflaste trykket på pumperne på lange ture.

For en afslappet feriestart – Bosch kvalitetsfiltre.

Partner / leverandør artikel
Dette er en partner / leverandør artikel, som er indleveret af BOSCH til auto-g.dk.
Artiklen er målrettet brugere på auto-g.dk og må ikke kopieres og/eller deles, uden indhentet tilladelse fra Auto-G.