Auto-G Vejle

Mange års erfaring

Der er mange års erfaring at trække på, når man som kunde handler med Auto-G i Vejle. Virksomheden så første gang dagens lys helt tilbage i 1968, dengang under navnet Autotec – og med værksted til reparation af bremser og koblinger. I 2005 overtog Sydjydsk Reservedele virksomheden, som i 2007 kom med i Auto-G-samarbejdet og skiftede navn til Auto-G Vejle. Siden 2008 har virksomheden haft en central beliggenhed på Ladegårdsvej 6 i Vinding – cirka 300 meter fra E45 ved afkørsel Vejle C. Den nemme adgang til virksomheden og samarbejdet med Auto-G, blev på mange måder blev en ny begyndelse. I dag er Auto-G Vejle totalleverandør til autobranchen i og omkring Vejle, og sortimentet består af alt, hvad man skal bruge på et moderne autoværksted.

Mindre forretning med stort netværk i ryggen

Det er vigtigt for os hos Auto-G Vejle, at kunderne oplever, at vores værdier slår igennem i hverdagen. Vores allervigtigste værdier er ærlighed og ordentlighed: Vi siger, hvad vi gør – og gør, hvad vi siger. Som kunde kan du regne med de aftaler, vi indgår – og at vi altid løser tingene på den måde, du ønsker det. Det ændrer dog ikke på, at vi også er fagfolk, der tør rådgive kunderne og sige vores mening. Som en mindre virksomhed kender vi nemlig vores kunder – og deres behov – ganske godt. Vi er eksperter i blandt andet olieprodukter, og med Auto-G-samarbejdet i ryggen har vi et stort netværk af fagfolk og specialister, som vi hos Auto-G Vejle dagligt trækker på.

Nem adgang til tusindvis af varer

Auto-G giver samtidig en anden afgørende fordel for vores kunder: Adgang til vores omfattende webkatalog, hvor kunderne kan finde alt det, de har brug for i dagligdagen. Som del af Auto-G er vi nemlig også en del af GROUPAUTO INTERNATIONAL, der dækker fem kontinenter og er verdens største sammenslutning af leverandører til det frie eftermarked. Det giver Auto-G Vejle og vores kunder direkte og nem adgang til de bedste mærker på markedet til den helt rigtige pris. Uanset hvad du har behov for til at få din egen virksomhed til at fungere.