Auto-G Vejen

Moderne virksomhed med lang historie

Hos Auto G Vejen går vores historie helt tilbage til 1975, hvor Sydjydsk Reservedele A/S blev etableret som leverandør til autobranchen i det sydlige Jylland. I 1982 kom Sydjydsk Industri-teknik til og har siden været leverandør til håndværkere og industri. Siden 2008 har vi være en del af indkøbsforening Auto-G, der har knap 40 autogrossister fordelt i hele landet, som vi kan trække på i det daglige. Så til sammen råder vi hos Auto-G Vejen over både mange års erfaring, specialiseret ekspertise på stort set alle områder, al nødvendigt moderne teknik og ikke mindst et indkøbssamarbejde, der giver store fordele for vores kunder og gør os til en foretrukket totalleverandør inden for autogrossistbranchen.

​Lokale værdier og internationalt setup

Hos Auto-G vejen sætter vi en ære i altid at betjene vores kunder med professionalitet og troværdighed. Vi ønsker at opnå vores kunders tillid, så du kan altid forvente ærlighed og ordentlighed: Vi siger hvad vi gør og vi gør hvad vi siger! Relationen til vores kunder er afgørende, og den er ofte meget nær, da Auto-G Vejen er en relativt lille virksomhed. Men som del af Auto-G er vi samtidig en del af internationale GROUPAUTO INTERNATIONAL, der i dag findes i over 20 lande og dermed er verdens største sammenslutning af leverandører til det frie eftermarked. Det betyder, at vi altid kan garantere dig kvalitetsprodukter og kendte internationale brands til en god pris – og med sikkerhed for leveringen.

Totalleverandør og specialist

Hos Auto-G Vejen er vi specialister i blandt andet værktøj, special- og forbrugsartikler og elektronik.  Samtidig er vi med vores netværk og GROUPAUTO INTERNATIONAL i ryggen totalleverandør i forhold til alt det, der skal til for at holde din forretning kørende. Uanset om du har behov for reservedele og elektronik, til olieprodukter, kontorartikler og andre fornødenheder. Alt dette kan du nemt og hurtigt tilgå og bestille i vores omfattende webkatalog. Her er sortimentet sammensat ud fra hvad den professionelle autoreparatør har brug for. Hos Auto-G Vejen bringer vi langt de fleste ordrer ud med egne biler op til fem gange hver dag. Vores mål er kort sagt at holde din forretning kørende – så nemt som muligt for dig og til den bedste pris.