Auto-G Odense

Auto-G Odense startede sit liv for 22 år siden i en lille garage, hvor virksomheden dengang reparerede kardanaksler. Der er sket meget i virksomheden på de 22 år, som støt har udviklet sig ved at købe en ny maskine ad gangen. For otte år siden blev forretningen en del af Auto-G på en god vens opfordring, og medlemskabet af Auto-G har været en succes for Auto-G Odense, som nu tæller hele ti ansatte. Selvom Auto-G Odense er en del af et større hele under Auto-G, skiller afdelingen sig ud, fordi den stadig laver og leverer meget til de store lastvognsværksteder. Afdelingen er således en lille specialafdeling, hvor det professionelle værkstedsarbejde stadig tiltrækker mange folk, som kommer og får lavet topstykker og kardanaksler.

Medlemskab af Auto-G

Auto-G er en sammenslutning af 38 autogrossister, som ligger fordelt over hele landet. Som lille virksomhed kan det være svært at få større aftaler i hus, men som medlem af Auto-G har Auto-G Odense den fordel, at vi kan trække på vores lokalkendskab og lokale forbindelser samtidig med at vi kan præsentere kunderne for de bedste internationale aftaler, som sikrer dem en fair pris og en god service. På den måde kan Auto-G Odense være behjælpelig med alt fra kaffe og handsker, til maskiner, vedligeholdelsesprodukter, olie, værktøj og reservedele, og kunderne har derfor i os en totalleverandør af alt til bilbranchen.

Internationale leverandører lige ved hånden

Auto-G Odense er ikke kun medlem af den danske kæde Auto-G. Forretningen er også en del af den store internationale kæde GROUPAUTO INTERNATIONAL, som er en af verdens største leverandører af reservedele til bilbranchen. GROUPAUTO INTERNATIONAL spænder over fem kontinenter og 70 lande, hvorfor der altid er en samarbejdspartner lige i nærheden – lige meget hvor man befinder sig. Medlemskabet giver adgang til en række fordele og ikke mindst favorable priser hos verdens førende producenter, og alle produkterne kan man tilgå ganske let gennem det omfattende online webkatalog.