Auto-G Kolind

Med mere end 45 års erfaring i autobranchens tjeneste mener vi at kunne tilbyde en produktvifte, hvor der er taget respektfuldt hensyn til både kvalitet og pris.

Vi vil altid levere den bedste kvalitet, oftest OE eller som minimum matchende kvalitet til en pris som altid vil være konkurrencedygtig i markedet.

Gennem vores medlemskab af Auto-G har vi altid adgang til den rigtige vare og til den rigtige pris.

Auto-G er endvidere medlem af Group Auto International, Europas suverænt største indkøbssamarbejde. Dette samarbejde giver mange fordele både for vore kunder og os.

Vort vareprogram er meget bredt dækkende. Vor vigtigste varegruppe er naturligvis alle former for reservedele til den danske bilpark. Dæk, olie, kemi og værktøj er også en stor del af vor hverdag.

Desuden har vi et bredt vareprogram, som henvender sig til industrien.

Vort vareprogram kan ses i Auto-G web katalog. Dette kræver dog en log in kode. Denne tilbydes alle med CVR nummer, og som måtte have lyst til at være kunde hos os.

Vi ved, at ingen kommer foran ved at gå i andres fodspor. Derfor tænker vi altid på nye tiltag, som kan være til glæde og gavn for såvel vore nuværende, men naturligvis også nye kunder.

Vi lægger ikke skjul på, at vi samler på tilfredse kunder, og kun tilfredse kunder kan bane vejen for en succesfuld forretning. Derfor vil vi altid gøre vort yderste for at leve op til stillede forventninger, og aldrig ”lade solen gå ned” over en udfordring.

Såfremt De ikke allerede er kunde, skulle det glæde os meget at byde Dem velkommen som en sådan. De kan starte med at ”klikke” på et af vore domiciler og derved se ”indenfor”.