Auto-G Horsens

Stor erfaring og kæmpe netværk

Når du besøger Buchardt Autodele i Horsens, træder du samtidig ind i et kæmpestort netværk af autogrossister. Siden starten af Auto-G har vi være en del af den landsdækkende indkøbsforening med knap 40 autogrossister fordelt i hele landet. Så selvom vi selv er en lille virksomhed, har vi dygtige fagfolk og eksperter i hele Danmark, som vi kan trække på i dagligdagen. Kombineret med vores egen erfaring og knowhow, giver det dig garanti for, at du hos Auto-G Horsens altid får den rigtige service: Vores mål er at holde din forretning kørende – til den billigste pris. Og du kan altid regne med en ærlig og ordentlig behandling hos os: Vi siger hvad vi gør og vi gør hvad vi siger.

Din lokale autogrossist – internationalt samarbejde

Som en del af Auto-G, er vi samtidig en del af internationale GROUPAUTO INTERNATIONAL, der i dag findes i over 20 lande og er verdens største sammenslutning af leverandører til det frie eftermarked. Med GROUPAUTO INTERNATIONAL i ryggen kan vi hos Auto-G Horsens altid garantere dig kvalitetsprodukter og kendte internationale brands til en god pris, god service og ikke mindst leveringssikkerhed. På den måde er Auto-G Horsens både den lille lokale samarbejds- og sparringspartner med gode nære relationer til vores kunder, mens vi med vores internationale netværk i ryggen kan agere som en stor international koncern.

Webkatalog – nemt og hurtigt

Samarbejdet giver en lang række fordele for dig som kunde hos Auto-G Horsens, blandt andet vores samlede erfaring, som du til enhver tid kan trække på. Men den måske allerstørste fordel i din hverdag er vores enorme webkatalog med tusindvis af produkter, hvor du nemt og hurtigt kan finde alt det, du har brug for i dagligdagen. Auto-G Horsens er din totalleverandør på alt fra reservedele til køretøjer over olie og andre basale produkter, der får hverdagen i din virksomhed til at fungere til kontorartikler og andre daglige fornødenheder som kaffe og wc-papir. Og Auto-G Horsens leverer varer ud ti kunder i området med egne biler op til seks gange dagligt. Nemmere bliver det ikke.