Auto-G Herfølge

Auto-G Herfølge er også kendt som F.L. Autodele – en virksomhed der i 2007 blev startet af to tidligere medarbejdere fra en anden Auto-G-afdeling i Køge. Siden 2007 er forretningen vokset til at inkludere tre ekspedienter, to chauffører og en kørende konsulent, og kunderne er på den måde sikret en god service, lige meget om de møder afdelingens medarbejdere i butikken eller i en af Auto-G Herfølges varebiler. Som kunde i Auto-G Herfølge vil man altså opleve den fordel at få en ensartet kvalitet både i forhold til reservedele og service. Det er de samme mennesker, kunderne taler med og møder, hvad enten kommunikationen foregår fysisk, over telefonen eller online, hvilket er med til at give en sikkerhed og tryghed for kunden.

Auto-G Herfølge er specialister

Hos Auto-G Herfølge kan man købe alt fra kaffe og handsker, til reservedele, maskiner og teknisk udstyr, og afdelingen kan på den måde bryste sig af at være totalleverandør til områdets værksteder. Men gennem de seneste fem år har Auto-G Herfølge ydermere specialiseret sig i værktøj og elværktøj fra Milwaukee, som er et mærke synonymt med slidstærkt og driftssikkert værktøj. Milwaukee blev grundlagt i 1924, og siden har mærket været kendt for sine nyskabende produkter. Ligesom Milwaukee er Auto-G Herfølge kendt for den høje kvalitet, og her er kunderne altid garanteret en god og professionel betjening.

Lokal og international med GROUPAUTO INTERNATIONAL

Auto-G Herfølge er en del af Auto-G, som dækker over en landsdækkende indkøbsforening med 38 autogrossister. Herudover er Auto-G Herfølge også medlem af GROUPAUTO INTERNATIONAL – en af verdens største distributører af reservedele til bilbranchen. Begge dele gør, at små virksomheder bliver en del af et større hele – et sammenhold som giver kunderne de fordele, at der kan laves større og bedre aftaler med de store producenter af kendte kvalitetsreservedele. Hos Auto-G Herfølge får kunderne derfor den personlige og lokale service, hvor tre medarbejdere sammenlagt har over 100 års erfaring inden for branchen kombineret med international kvalitet og stordriftsfordele.