For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept

Auto-G Gundsømagle

Auto-G Gundsømagle, DOS Autodele, blev grundlagt i 1974 af Jørgen Jepsen. I starten solgte virksomheden spindlere, startere og generatorer på Frederiksberg, hvor sortimentet snart blev udvidet til også at omfatte bremsedele og styretøjsdele til biler. Efter et par år rykkede DOS Autodele til København NV, hvor virksomheden selv begyndte at producere startere og generatorer. Auto-G Gundsømagle, DOS Autodele, flyttede dernæst ind på adressen på Gulddyssevej i Roskilde, hvor man stadig kan finde virksomheden i dag. I forretningen arbejder fire ansatte for dagligt at yde den bedste service overfor kunderne. En chauffør kører flere ture hver dag, hvor alle mulige reservedele bliver leveret lige til døren.

Auto-G Gundsømagle – tre i en

Hos Auto-G Gundsømagle, DOS Autodele, finder kunderne et hold af specialister, som bare elsker biler og det, der driver dem. Hos Auto-G Gundsømagle kan kunderne finde et af Danmarks største sortimenter af kvalitetsautodele, og afdelingen har autodele og reservedele til mere end 400 forskellige biler på lager. Ud over reservedelsshoppen har Auto-G Gundsømagle et autoværksted, som laver alt fra at plane topstykker og afdreje skiver og tromler til at fremstille bremsebakker og foretage afdrejning af svinghjul og afprøvning af startere og generatorer. Derudover har Auto-G Gundsømagle også et gør-det-selv-værksted, hvor kunderne selv kan reparere deres biler med hjælp fra autoriserede mekanikere og eksperter.

Auto-G og GROUPAUTO INTERNATIONAL

Hos Auto-G Gundsømagle, DOS Autodele, er ambitionerne høje, og fokus ligger på at have det rigtige sortiment af autodele til alle kunder. Derfor er Auto-G Roskilde og medlem af netop Auto-G, som er en landsdækkende autogrossistkæde med 38 afdelinger i Danmark. Herudover er Auto-G Gundsømagle medlem af GROUPAUTO INTERNATIONAL, der er en af verdens største leverandører af reservedele til både privat- og erhvervskøretøjer. GROUPAUTO INTERNATIONAL laver aftaler med verdens største og bedste leverandører til bilbranchen, og netop derfor kan Auto-G Gundsømagle også- tilbyde kunderne de bedste reservedele til markedets bedste priser. Reservedelene kan alle findes på det store online webkatalog.