Auto-G Greve

Auto-G Greve er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt af brødrene Michael og Frank Hansen i 1989. I 1999 rykkede virksomheden i større lokaler, og i dag ejes Auto-G greve stadig af Michael Hansen sammen med hans to sønner Morten Hansen og Andreas Hansen. Auto-G Greve er dermed 100 procent danskejet, og de mange medarbejdere står altid klar til at servicere hele området med råd, vejledning og de helt rigtige reservedele. Hos Auto-G Greve kan kunderne forvente at møde de samme medarbejdere både over telefonen og i butikken, hvilket betyder, at medarbejderne kender deres kunder og lokalområdet godt.

Auto-G Greve kører ud

På lageret hos Auto-G Greve kan man finde reservedele til over 400 bilmodeller, og disse reservedele er fordelt på over 300000 varenumre. Der er således noget at holde styr på, når Auto-G Greves egne varebiler rykker ud til kunderne op til otte gange dagligt. De fem chauffører kører hele tiden, og der er dermed mulighed for at få leveret de rigtige reservedele, lige når kunderne ønsker det. Målet er altid at stille høje krav til kvalitet og service både internt og til vores leverandører, og hos Auto-G Greve investerer vi jævnligt i ny teknologi eller en udvidelse af sortimentet, så vi altid kan hjælpe kunderne på bedst mulig vis.

Medlemskab af GROUPAUTO INTERNATIONAL

Indkøbsforeningen Auto-G er i dag en del af det internationale GROUPAUTO INTERNATIONAL, og medlemskabet af den internationale sammenslutning giver kunderne den fordel, at de altid kan finde de bedste varer til de bedste priser på Auto-G Greves online webkatalog. Samarbejdet styrker desuden Auto-G Greves indkøbsmuligheder, så kunderne let får adgang til branchens allerbedste brands til de helt rigtige priser. GROUPAUTO INTERNATIONAL er til stede på fem kontinenter og 70 lande, så det er muligt at finde hjælp og de rigtige reservedele, lige meget hvor kunderne befinder sig.