Auto-G Birkerød

Auto-G Birkerød er vokset ud af det tidligere Dansk bremse central, og er i dag en moderne virksomhed, som beskæftiger sig med handel med autodele til områdets mange værksteder. Virksomheden startede sit liv i 1973, og Auto-G’s nuværende ejer Tom Rasmussen overtog i 1990 virksomheden efter sin far. Familievirksomheden beskæftiger i dag 3 ansatte, hvor en chauffør dagligt sørger for at køre adskillige ture rundt til områdets kunder med de reservedele, som de lige står og mangler. Det er god service, og personalet står altid klar til at give kunderne en hjælpende hånd med stort og småt.

Auto-G Birkerød sætter servicen højt

Hos Auto-G Birkerød får kunderne den gode, personlige betjening som gør, at de har lyst til at komme igen og igen. Auto-G Birkerød kender sine kunder og lokalområdet, og det tætte samarbejde med kunderne gør, at der opstår en nær relation mellem de ansatte og kunderne. Hos Auto-G Birkerød er personalet skarpe i sliddele som bremser og filtre og alle de ting, som kunderne efterspørger i hverdagen.

Auto-G og GROUPAUTO INTERNATIONAL

Den landsdækkende autogrossistkæde Auto-G tæller hele 38 afdelinger i Danmark, og den kæde er Auto-G Birkerød en del af. På samme tid er Auto-G Birkerød en del af det internationale GROUPAUTO INTERNATIONAL, som er Europas største samarbejde mellem uafhængige autogrossister. GROUPAUTO INTERNATIONAL dækker fem kontinenter og hele 70 lande, og med både dem og Auto-G i ryggen er der derfor opstået et helt unikt samarbejde både nationalt og internationalt, som gør, at Auto-G Birkerød altid har mulighed for at skaffe de bedste reservedele fra verdens største og bedste producenter af reservedele – og det endda til markedets bedste priser. Alle reservedele kan findes på det omfattende online webkatalog.